Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi izazovi

Stari i novi problemi: Što od Vlade očekuju roditelji, pacijenti, ratari...

17.05.2024.
u 20:19

Vrtić za svako dijete, studentska satnica 8 €, zaštita cijena i kvalitete domaće hrane, kroćenje listi čekanja za preglede... U obrazovnu strukturu treba uložiti dodatne dvije milijarde eura. Fuchs mora biti spreman na nove pregovore sa sindikatima i više zapošljavanja, naročito nastavnika iz područja STEM-a

Komentara 7

Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
21:22 17.05.2024.

Živjela HDZ-DP vlada. Živjela i SDP-SDSS-IDS-Možemo-Most-Pavliček-Fokus-Posavec-Jurčević oporba.

Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
21:19 17.05.2024.

Čestitam Mostu i Boži Petrovu što su četvrti put doveli HDZ na vlast: 2015. i 2016. kada su s njim koalirali, a 2020. i 2024. kada su odbili predizborno okupljanje domoljubnih stranaka i tako maksimalizirali mandate za HDZ. To je rekord: Tuđman i Plenković su to uspjeli samo po tri puta.

Avatar KarolinaCarolina
KarolinaCarolina
20:33 17.05.2024.

Ne ocekuju veliko NISTA kao i do sada. Samo u revijalnom tonu budu nastavili krasti za sebe i svoje slijedece potomke lopova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije